TICKETS

ENKEL TOEGANG met COVID SAFE ticket!

VERKOOPADRESSEN tot 18 november
café DEN TROL: Gelmelenstraat 157 – 2900 Schoten
café DE LINDEKENS: Villerslei 39 – 2900 Schoten

VIA OVERSCHRIJVING
rekeningnr.  BE49 9796 1929 3471    BLUE EVENT – Kuipersakkerstraat – 2900 SCHOTEN (B)
vermeld: naam, adres, aantal en e-mailadres vermelden
De kaarten liggen voor u gereserveerd aan de inkom
(bij verrichting na 16/11/2021 – breng overschrijving mee als bewijs van betaling)

tickets voorlopig verkrijgbaar aan kassa (enkel toegang met COVID SAFE ticket!)
aan de kassa: 25 euro
studenten -18 jaar kassa: 10 euro

VIA TELEFOON
JEF VERHAEGEN | GSM: 0486 43 99 19
INFO TICKETS
E-mail: blue.event@telenet.be
of via contactformulier

Om iedereen die aan Blues in Schoten wil deelnemen een veilig kader aan te bieden, maken we gebruik van het Covid Safe Ticket. BLUES in SCHOTEN leeft de verplichtingen, richtlijnen en aanbevelingen van de overheden na. Deze kunnen in de aanloop naar of tijdens het festival op elk moment wijzigen.


Geldig Covid Safe Ticket
Dat wil zeggen dat iedereen op het festival ofwel volledig gevaccineerd is + twee weken, ofwel immuun is voor corona omdat hij of zij de laatste zes maanden COVID-19 gehad heeft, ofwel negatief getest werd net voor het festival.
Aan de ingang wordt jouw Covid Safe Ticket gescand (in de smartphone-app of op papier). In de zaal zelf mag het mondmasker dan af en moet er ook geen afstand meer gehouden worden (maar iedereen is vrij om toch een masker te dragen natuurlijk). A. Wat zijn de voorwaarden voor een geldig Covid Safe Ticket?
Elke bezoeker, ouder dan 12 jaar, moet zijn Covid Safe Ticket (én identiteitskaart) tonen aan de ingang. Dit Covid Safe Ticket wordt gescand.
Het Covid Safe Ticket is quasi hetzelfde als het coronacertificaat om mee op reis te gaan. Er zijn drie manieren om een geldig Covid Safe Ticket te bekomen:
– Je bent volledig gevaccineerd en dit minstens 2 weken voor Blues in Schoten (ten laatste op 6 november 2021).
– Je bent immuun omdat je reeds COVID-19 hebt doorgemaakt (aangetoond door een positieve PCR-test) minder dan 180 dagen voor het festival. Dat is dus ná 17/05/2021.
– Je hebt een negatieve coronatest afgelegd.
– Een negatieve PCR test is geldig de dag van afname, plus 2 dagen. (Hou er rekening mee dat het resultaat van een PCR-test ten vroegste na 24u gekend is.)
– Een negatieve sneltest is geldig de dag van afname, plus 1 dag. Ben je nog niet volledig gevaccineerd en heb je recent geen COVID-19 doorgemaakt, dan laat je je dus best op voorhand testen via een testcentrum of apotheek in je buurt.
Wij voeren geen testen uit ter plaatse! B. Waar vind ik mijn Covid Safe Ticket?
Inwoners van België vinden hun Covid Safe Ticket in de app CovidSafeBE. Je kan de app downloaden op je smartphone via de Play Store van Google of de App Store van Apple. Je daarna aanmelden in de app gaat het makkelijkst via een andere app, namelijk Itsme. Meer info vind je op de site https://covidsafe.be/. Aan de ingang van de foyer scannen we dan de QR-code op je telefoon.
Je kan jouw Covid Safe Ticket ook bekijken via het online gezondheidsportaal Mijngezondheid. https://www.mijngezondheid.belgie.be/#/ (NL-FR-DE).
Klik op de link “EU Digitaal COVID-certificaat” om je document met QR-code te downloaden of af te printen (inloggen is nodig). Aan de ingang van de foyer scannen we dan jouw papier.
Je kan je Covid Safe Ticket ook telefonisch aanvragen. Dan wordt het per post verstuurd. Hou er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren. (Vlaanderen: 078/787850 – Brussel: 02/2141919 – Wallonië: 071/313493) Let op: dit kan enkel voor wie volledig gevaccineerd is. Een bewijs van een negatieve test of van een doorgemaakte corona-infectie wordt niet per post verstuurd.
Inwoners van een ander land van de Europese Unie komen op deze site te weten hoe zij een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen bekomen: https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_nl .