HIGHWAY to the BLUES

De roots van de HIGHWAY TO THE BLUES vinden hun oorsprong in de zanderige Kempen en niet aan de oevers van de Mississippi, in Chicago of aan de Westcoast… die van hun muziek des te meer! Blues, blues en nog eens blues, gebracht met een grote eerbied voor de grote meesters van vandaag en van weleer ! Genoemd naar Route 61, ook wel bekend als the Blues Highway, met een extra tussenstop in België deze keer!  

Band
Jakke Jacobs (bass), ‘Big Voice’ Ben Versweyveld (zang), Eric mertens (drums) en Marc Jansen (piano) speelden tot voor enkele jaren samen in de rhythm & bluesband Full House. Na 5 jaar stilzitten ten gevolge van het spijtige overlijden van hun gitarist hebben de vier resterende muzikanten een nieuwe gitarist gevonden, en was de tijd rijp voor een nieuwe groep: HIGHWAY TO THE BLUES. Zin in een avondje onversneden blues! Dan garandeert Highway to the Blues u het juiste recept.

De ervaren ritmesectie, de splijtende gitaar en pianosolo’s en het unieke stemgeluid van Big Voice Ben voeren u naar de bluesclubs uit lang vervlogen tijden. Daar waar de boodschap rauw en grauw klinkt, maar de onweerstaanbare ritmes u zullen meevoeren naar de dansvloer.  

website: HIGHWAY TO THE BLUES (B)
youtube channel: HIGHWAY TO THE BLUES (B)